Meld je hier aan voor m'n waardevolle OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   


Mijn naam is Joyce Akse. Ze noemen me ook wel eens 'de Limburgse Supernanny'. 

In het kort: Ik ben opvoedcoach & psycholoog én ik ben moeder van 3 kinderen. Bij mij vind je dan ook een combinatie van gedegen kennis en een schat aan ervaring. 


Als moeder vind ik het belangrijk dat m'n 3 kinderen (fotootje rechts) op een fijne, veilige en liefdevolle manier kunnen opgroeien. Ik probeer hen dagelijks te laten merken hoe blij ik met hen ben door hen te knuffelen, aandacht te geven en er 'gewoon' voor hen te zijn. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ze er zijn en heb ze ook heel graag om me heen. 


Dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi en ideaal, maar - als ik heel eerlijk ben - merk ook ik dat opvoeden niet altijd leuk en makkelijk is. Ook ik ken dagen, waarop opvoeden moeilijk, veeleisend en zwaar aanvoelt. Dat gevoel heb ik vooral op dagen, waarop ik te weinig geslapen heb, moe ben, stress ervaar, veel dingen tegelijk moet doen ed. Op die dagen ben ik prikkelbaarder, reageer ik eerder kortaf en schiet ik sneller uit mijn slof. Allemaal reacties waar ik echt niet trots op ben en waar ik al gauw spijt van heb. En dat terwijl ik als geen ander weet hoe belangrijk het is om bijv. rustig te blijven als je je boos of gefrustreerd voelt. Gelukkig heb ik inmiddels geleerd hoe ik deze reacties kan voorkómen én hoe ik op de rem kan trappen, als het toch nog eens gebeurt, zodat ik snel weer op een meer positieve en liefdevolle manier kan reageren.

Net als vele andere ouders, maak ook ik me wel eens zorgen om m'n kinderen: eten ze wel gezond genoeg, slapen ze genoeg, luisteren ze goed genoeg, kunnen ze op een leuke manier met andere kinderen spelen en ga zo maar door. Als het op één van deze vlakken niet gaat zoals ik het het liefst voor m'n kind zou wensen, dan kan ik me daar behoorlijk zorgen om maken. Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan dat het goed gaat met je kind, dat je kind lekker in z'n vel zit én dat je op een fijne manier met elkaar om gaat. Vooral dat laatste kan door de dagelijkse opvoedperikelen nog wel eens een uitdaging zijn. Gelukkig is daar wat aan te doen! Als opvoedcoach wil ik jou als ouder graag leren hoe je er zélf voor zorgt dat je kind gezond, gevarieerd en genoeg eet, dat je kind voldoende slaapt en/of dat je kind goed naar je luistert (zonder dat jij eerst moet schreeuwen, zeuren of dreigen). Positief opvoeden is bij uitstek een opvoedstijl, die jou daar adequaat bij helpt. Positief opvoeden zorgt er namelijk o.a. voor dat jij je als ouder minder zorgen hoeft te maken om het nu nog moeilijke gedrag van je kind (niet eten / niet slapen / niet luisteren), omdat dat lastige gedrag haast als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. Verder weet je door op een positieve manier je kind op te voeden hoe je voorkomt dat je kind niet goed eet, slaapt of naar je luistert én hoe je stimuleert dat je kind dat wél doet. Hierdoor merk je al gauw dat je weer op een fijne manier met je kind omgaat, dat de band met je kind verbetert en dat je meer kunt genieten van je kind. Door jullie fijne onderlinge band en de positieve manier van opvoeden ontwikkelt je kind zich tot een gelukkig en veerkrachtig persoon. Dat wil jij toch ook...!?!


Loop jij thuis tegen één of meerdere opvoeduitdagingen aan en/of maak je je zorgen over je kind?
Wil jij je kind ook op een warme, liefdevolle en positieve manier opvoeden? 
Klik dan hier om te lezen hoe ik je daarmee kan helpen.


Met vriendelijke groet,
Joyce Akse


P.s. 1: Scroll verder naar beneden om meer te weten te komen over m'n achtergrond, opleiding en werkervaring.
P.s. 2: Klik hier om meer te lezen over 'Joyce in de media'.

 

 


Curriculum Vitae
Joyce Akse heeft psychologie gestudeerd aan de universiteit Maastricht (UM) en is gepromoveerd in de Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht (UU). Haar promotieonderzoek ging over de ontwikkeling van persoonlijkheid en probleemgedrag bij jongeren. Na haar promotie heeft ze gewerkt als onderzoeker in de Pedagogiek (UU), als docent bij de opleidingen Psychologie en Geestelijke Gezondheidkunde, als onderzoeker bij Centrum Brein en Leren en als onderzoeksmanager bij een grootschalig onderzoeksproject in Maastricht (UM). Ze is in het bezit van haar BKO (Basiskwalificatie Onderwijs).

In 2013 heeft ze haar bedrijf 'Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies' opgericht en sindsdien werkt ze met veel plezier en enthousiasme als opvoedcoach. Joyce werkt op dit moment als opvoedcoach in haar eigen praktijk en werkte mee aan diverse projecten, zoals Peuter-Pret. Op dit moment werkt ze o.a. als opvoedcoach binnen het project MOVeBaby (MUMC+) en werkt ze mee aan het schrijven van een nieuwe projectaanvraag.

Joyce is PSYCHOLOOG NIP. Daarnaast is ze o.a. officieel geaccrediteerd om opvoedingsondersteuning volgens Triple P te mogen geven en heeft ze de training voor het geven van OpvoedParty's met succes afgerond (incl. Terugkom-, Inspiratie- en Opfrisbijeenkomst; Lunmare). Verder heeft ze begin 2018 de cursussen 'Adviseren over veilig slapen' (VeiligheidNL) en 'Signaleren postpartum depressie' (Trimbos-instituut) met succes afgerond. Op dit moment rondt ze de opleiding 'The Happiest Baby' (Happiest Baby Educator Certification Program) van kinderarts Harvey Karp, MD af.

Naast haar werk is Joyce moeder van een zoon (8), een dochter (6) en een zoon (2). In haar vrije tijd speelt ze klarinet in twee Limburgse harmonieorkesten. Verder heeft ze zich tot voor kort o.a. jarenlang ingezet in het verenigingsleven als actief bestuurs- en commissielid en als lid van de MIK OuderCommissie Eijsden. Momenteel werkt ze als vrijwilliger in de Heuvelland Bibliotheek Eijsden, waar ze o.a. vaker voorleest aan jonge kinderen, ook aan kinderen wiens moedertaal niet de Nederlandse is.  


N.B.: Op dit moment heb ik helaas geen ruimte voor een stage- of werkervaringsplek voor pedagogen, psychologen of opvoedcoaches (in spe).
Wil je graag m'n NIEUWSTE waardevolle & praktische opvoedtips ontvangen?

Helemaal GRATIS én vrijblijvend.

Klik dan hier om er meer over te lezen. 


  

www.aksecoaching.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 - 11 107 102