Meld je hier aan voor m'n waardevolle OpvoedTips  



 

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   

Inleiding
Akse Coaching gaat zorgvuldig om met jouw privacy en neemt die dan ook zeer serieus. Informatie over jouzelf die je doorgeeft aan Akse Coaching zal op een veilige manier verwerkt en gebruikt worden. In dit Privacy Statement wordt uitgelegd welke gegevens op www.aksecoaching.nl verwerkt worden en met welk doel. Daarnaast kun je hier lezen over jouw rechten met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan om dit Privacy Statement aandachtig door te lezen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie is Akse Coaching?
‘Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies’ is eenmanszaak Akse Coaching, kantoorhoudende te Eijsden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 58632239.

Akse Coaching is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Akse Coaching.

Hoe gebruikt Akse Coaching jouw gegevens?
Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Akse Coaching persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Akse Coaching voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Akse Coaching worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, is alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.


Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doel:    Financiële administratie
Gegevens:   NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer
Grondslag:   Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:  Zolang als noodzakelijk voor dit doeleinde; tot opzegging van betrokkene.

Doel:    Bestelling van digitale opvoedproducten
Gegevens:  NAW-gegevens, factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer
Grondslag:   Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:  Zolang als noodzakelijk voor dit doeleinde; tot opzegging van betrokkene.

Doel:  Versturen van gratis opvoedproducten (zoals e-zine, e-books) na aanmelding via website of per e-mail
Gegevens:  (Voor)naam, e-mailadres
Grondslag:   Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:  Zolang als noodzakelijk voor dit doeleinde; tot opzegging van betrokkene.

Doel:  Plaatsen van berichten of reviews op website of Facebook-pagina.
Gegevens:  Naam, woonplaats
Grondslag:   Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:  Zolang als noodzakelijk voor dit doeleinde; tot opzegging van betrokkene.


Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?
Akse Coaching heeft uitsluitend gegevens over jou in bezit, die jij zelf verstrekt hebt.


Wat zijn jouw rechten?
Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage
Je kunt je eigen (persoons)gegevens verstrekt via de website altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Akse Coaching over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen
Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Akse Coaching. Je kunt verzoeken dat Akse Coaching je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking
Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Akse Coaching te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Akse Coaching of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Akse Coaching te verkrijgen. Akse Coaching zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken
In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens daarna niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Akse Coaching je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Akse Coaching
Een verzoek kan verstuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Akse Coaching zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen (binnen één maand nadat Akse Coaching je verzoek heeft ontvangen). Indien Akse Coaching je verzoek afwijst, ontvang je een antwoord waarom het verzoek wordt afgewezen.


Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

Verwerkers
In beginsel geeft Akse Coaching je gegevens niet door aan derden.
Het is echter mogelijk dat Akse Coaching verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting. Akse Coaching zal je in dat geval op de hoogte stellen van het doorgeven van de gegevens. 


Wat zijn cookies en hoe gebruikt Akse Coaching ze?
Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Akse Coaching worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Akse Coaching worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting. 
Op dit moment maakt Akse Coaching geen actief gebruik van informatie op basis van cookies. 


Wijzigingen aan dit Privacy Statement
Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.


Klachten, vragen, opmerkingen & complimenten
Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Akse Coaching je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Akse Coaching jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Daarnaast kan je altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

www.aksecoaching.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-11107102