Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   


- Je werkt als professional met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. 
- Je hebt al vaker gehoord van Positief Opvoeden en nu wil je er graag meer van weten, zodat je ook leert hoe je Positief Opvoeden op de werkvloer kunt toepassen. 
- Je hebt op dit moment niet echt een dringende opvoedvraag, maar je wil graag op een positieve, fijne en constructieve manier met kinderen omgaan.
- Je hebt soms wel lastige opvoedsituaties op je werk, maar daar maak je je op dit moment geen grote zorgen over.
- Je hebt het beste voor met je kinderen en je wil graag op een positieve manier met hen omgaan, zodat ze zich tot een stabiel en veerkrachtig persoon ontwikkelen. 

Heb je op één van deze vragen 'ja' geantwoord?
→ Dan past een OpvoedInspiratieSessie goed bij jou. Wat is een OpvoedInspiratieSessie precies? 
Tijdens een OpvoedInspiratieSessie legt Joyce je de basis uit van Positief Opvoeden. Je leert wat de belangrijkste bouwstenen van Positief Opvoeden zijn en wat belangrijke opvoedingsvaardigheden (voor professionals) zijn. Op basis van die bouwstenen help je mee (samen met de ouders) om de kinderen op te voeden tot stabiele en veerkrachtige personen in een liefdevolle en stabiele omgeving. 

Joyce legt je uit: 
- hoe je een positieve band met de kinderen opbouwt (of verder uitbouwt),
- hoe je gewenst gedrag van de kinderen stimuleert (maar niet alleen door complimenten te geven),
- hoe je nieuwe vaardigheden of gedrag aanleert, en/of
- hoe je omgaat met ongewenst gedrag. 
Je mag daarbij zelf aangeven op welk thema je je tijdens de OpvoedInspiratieSessie wil focussen, zodat Joyce daar uitgebreid op in kan gaan. Indien er voldoende tijd  is, zullen uiteraard ook de andere thema's aan bod komen.

Joyce gaat er tijdens een OpvoedInspiratieSessie van uit dat je als professional al een aantal aspecten van Positief Opvoeden in je werk toepast. Toch kan je aanpak altijd net wat positiever, fijner of constructiever. Vandaar dat Joyce je wil inspireren om nóg meer aspecten van Positief Opvoeden op je werk toe te passen. Uiteraard is er niet één manier om met de kind om te gaan. Jij bepaalt als professional uiteindelijk zelf hoe je met de kinderen omgaat en hoe je diverse situaties omgaat. Zoals je tijdens deze sessie zult merken, laat Joyce je daar dan ook helemaal vrij in. 


Wat levert een OpvoedInspiratieSessie je op? 
Het doel van een OpvoedInspiratieSessie is om jou als professional nóg meer concrete handvaten, tips & trics te geven, zodat je de opvoeding van de kinderen op je werk op een (nóg) positieve(re) manier kunt aanpakken. Door het toepassen ervan merk je dat het opvoeden leuker én gemakkelijker wordt. Je gaat naar huis met een schat aan waardevolle informatie over Positief Opvoeden. Joyce vertelt het je op zo'n manier - o.a. aan de hand van praktische voorbeelden - dat je die informatie meteen op de eerstvolgende werkdag kunt toepassen. 


Voor wie is een OpvoedInspiratieSessie bedoeld? 
Voor iedereen, die met kinderen tussen 0-12 jaar werkt. Denk daarbij aan professionals in de kinderopvang, peuteropvang, naschoolse opvang en leerkrachten, maar ook docenten, die als professional werken aan de hobby van kinderen (o.a. zwemmen, muziek, judo, voetbal, volleybal, dans). 

Goed om te weten
De informatie, die Joyce je tijdens deze OpvoedInspiratieSessie geeft, is o.a. gebaseerd op 'Triple P - Positief Pedagogisch Programma'. Deze aanpak is gebaseerd op ruim 12 jaar onderzoek, het programma is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en internationaal erkend. Triple P zorgt er niet alleen voor dat je een positieve opvoedstijl ontwikkelen, maar ook dat je beter om kunt gaan met lastig gedrag van kinderen en dat er in alledaagse situaties een betere communicatie bestaat tussen jou en het kind. 


Praktische informatie

- Duur: Een OpvoedInspiratieSessie duurt ong. 1,5 tot 2 uur. 
- Locatie: Kantoor van Akse Coaching in Eijsden. 
- Wanneer: Je spreekt de datum en tijd in overleg met Joyce af. 
- Voor wie: Voor professionals, die met kinderen van 0-12 jaar werken. (Ook geschikt voor ouders; lees hier verder.)
- Wie zijn er aanwezig? Dit is een individuele sessie, d.w.z. jij hebt (evt. samen met één collega) een afspraak met Joyce; verder is er dus niemand bij aanwezig. 
- Kosten: neem (vrijblijvend) contact op met Joyce voor informatie over de kosten


Heb je interesse in een OpvoedInspiratieSessie met Joyce? 
Neem dan contact op met Joyce Akse (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en vraag naar de mogelijkheden.
Uiteraard mag je Joyce ook mailen als je nog andere vragen hebt over een OpvoedInspiratieSessie. 


Aanvullende informatie
- De OpvoedInspiratieSessie is géén kennismakings- / intakegesprek, workshop of lezing. Tijdens deze sessie krijg je uitgebreide informatie over Positief Opvoeden, maar geen 'op maat' oplossing of aanpak voor jouw specifieke opvoedvraag. 
- Als je samen met je hele team meer wilt weten over Positief Opvoeden, dan past een workshop of lezing wellicht beter bij je vraag. 
- Na de OpvoedInspiratieSessie ben je niet verplicht om andere diensten of producten bij Akse Coaching af te nemen. Volg 'Joyce Akse Opvoedcoach en Psycholoog' ook op Facebook. Klik hier. 


 

www.aksecoaching.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-11107102