Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   

Hoera, je bent zwanger of je bent pas mama geworden!
Wat een heerlijke en bijzondere tijd maak je nu door. 


Tijdens deze bijzondere periode maak je zoveel nieuwe dingen mee en verandert er zoveel. Dat is vaak heerlijk, maar het kan ook vragen oproepen of voor onzekerheden zorgen. Dat is helemaal niet erg! Sterker nog, alle ouders hebben in deze periode wel eens vragen, onzekerheden of maken zich ergens zorgen over. Je vraagt je misschien wel eens af of je het wel goed doet, hoe je met alle veranderingen kunt omgaan, hoe andere (aanstaande, kersverse of ervaren) moeders dat doen en ga zo maar door. 

Wat zou het dan fijn zijn als je je ervaringen dan tijdens deze bijzondere tijd zou kunnen delen met andere mama's, die hetzelfde doormaken en dat je merkt dat je niet de enige bent die met deze vragen of onzekerheden rondloopt. En daar is nou precies de MamaClub voor! 

Tijdens de MamaClub leer je van elkaar leren door te delen. Je deelt ervaringen en vragen met elkaar en je hoort wat anderen je daarover kunnen vertellen. Je kunt op die manier veel van elkaar leren en veel aan elkaar hebben. Je merkt dat je niet de enige bent met vragen. Als je je ervaringen namelijk samen met andere moeders deelt, dan merk je o.a. dat je er niet helemaal alleen voor staat en dat vragen die jij hebt helemaal niet vreemd zijn. Andere moeders hebben die ook! Dat is één van de doelen van de MamaClub, waardoor deze bijeenkomsten zo waardevol kunnen zijn. 


'It takes a village to raise a child.' 
Deze MamaClub kan een deel van jouw 'village' zijn. 


Een ander doel van de MamaClub is om aanstaande of kersverse mama's te informeren over thema's, die relevant én interessant zijn als je zwanger bent, als je net mama bent geworden of als je al wat meer ervaring hebt als mama. Er worden dan ook regelmatig gastsprekers uitgenodigd, die jou meer komen vertellen over hun passie & werk en over een specifiek thema waar jij veel van kunt opsteken.
Hieronder lees je welke thema's voor de komende MamaClub-avonden gepland staan.

 


Kom ook naar de eerstvolgende MamaClub-avond!

Thema: 'Ouderschap & Opvoeden: Samen weet je meer dan alleen'
Deel je ervaringen over je ouderschap en het opvoeden van je baby of jonge kind (0-4 jaar) en stel je vragen. Samen weet je meer dan alleen. 
Door: Joyce Akse van 'Akse Coaching - Opvoedcoaching & Opvoedadvies'.

Di. 12-2-'18 | 20.00 - 22.00 uur | Eijsden | €17,50.  

Wil je graag meer over weten over deze MamaClub-avond en/of wil je je aanmelden?
Dat kan! Klik hier


 

Hoe werkt de MamaClub precies?
De MamaClub is bedoeld als een bijeenkomst, waarin je in een ontspannen en gezellige sfeer samen met andere mama's kennis en ervaringen uitwisselt en/of informatie krijgt over allerlei thema's, die met je zwangerschap, je prille ouderschap of de opvoeding van je jonge kind (0-4 jaar) te maken hebben.
De inhoud van de MamaClub verschilt steeds: de ene keer wissel je jouw kennis, vragen en ervaringen uit met andere mama's; de andere keer komt er een professional, die jou meer vertelt over een specifiek thema en aan wie je jouw vragen kunt stellen. Als er een gastspreekster naar de MamaClub komt, dan zal ze je vertellen over haar passie & werk en je praktische tips geven, zodat je thuis ook met haar informatie aan de slag kunt. Vaak is de spreker ook een mama, die zich goed in jouw situatie kan inleven. Bij elke MamaClub wordt theorie afgewisseld met praktische tips of voorbeelden, bijv. door een korte demonstratie of proefles.

Uiteraard staat er bij iedere MamaClub-bijeenkomst een lekker kopje koffie, kopje thee of een glaasje sap voor je klaar.

Mogelijke thema's: mindfulness, zwangerschapsyoga, new born shoots, voorkeurshouding, angst voor je bevalling, communiceren met baby's, driftbuien, wat mag je wel / niet eten en drinken tijdens de zwangerschap, zwangerschapskwaaltjes, de kraamtijd, borst- / flesvoeding, de verzorging van je baby, hoe zorg je voor een goede band met je dreumes of peuter, vaccinaties, wat heb je allemaal nodig (en wat eigenlijk niet?) als je baby er eenmaal is, hoe betrek je je oudste bij de komst van het nieuwe kindje, hoe verloopt de verandering van partner naar moeder en ga zo maar door. *

Voor wie is de MamaClub?
De MamaClub is - de naam zegt het al - speciaal bedoeld voor mama's. Dat kan dus zijn voor zwangere dames, voor kersverse mama's met een baby'tje (0-1 jaar) of voor de meer ervaren mama's van jonge kinderen (1-4 jaar).
Als je partner, (schoon)moeder, (schoon)zus of vriendin graag mee wil komen, dan is hij/zij natuurlijk ook van harte welkom en mag je hem/haar ook aanmelden.

Het aantal personen dat kan deelnemen aan de MamaClub is in principe tussen de 4 en 10 personen per bijeenkomst. 

Praktische informatie

- Wanneer?
De MamaClub vindt plaats op de 2e dinsdag van de maand (m.u.v. de schoolvakanties). 
Uiteraard kan er wel eens van deze dag afgeweken worden. De datums van de MamaClub-avonden vind je in onderstaand overzicht. 

In 2019 zijn dit de datums met de professionals én thema's*:
- di. 12 februari: 'Ouderschap & Opvoeden: Samen weet je meer dan alleen'
- di. 12 maart:
- Ma. 8 april: 'Voeding voor je kleintje (0-4 jaar)' (Claudie Beusen; Voedings- en Gewichtsconsulente) 
- di. 14 mei:
- di. 11 juni: 
- juli & augustus: geen MamaClub-bijeenkomst 
- di. 10 september: 
- di. 8 oktober: 'Voorkom een voorkeurshouding bij je baby' (Chris Rutten; kinderfysiotherapeut)
- di. 12 november: 
- di. 10 december: 
Je mag de datums alvast in je agenda reserveren. De thema's worden tijdens het jaar steeds aangevuld.
* Wijzigingen voorbehouden. 


- Waar? 
De MamaClub-avond vindt plaats in Eijsden (Limburg, NL).
Voor kleine aantallen wordt de MamaClub gehouden in het kantoor van Akse Coaching. Voor grotere groepen wordt een andere locatie (binnen Eijsden) gezocht.  


- Hoe laat?

We starten om 20.00 en eindigen tussen 21.30 / 22.00 uur.
De eindtijd kan voor sommige avonden gewijzigd worden. 


Kijk ook in de MamaClub op Facebook welke sprekers over welk thema komen vertellen.
Daar lees je ook aanvullende informatie over alle sprekers en thema's, of je bijv. iets mee kunt nemen etc.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Kosten 
Als je een keertje een bijeenkomst van de MamaClub wilt bijwonen, dan betaal je in principe slechts €17,50 p.p.
Als je partner, (schoon)moeder, (schoon)zus of vriendin graag mee wil komen, dan mag dat natuurlijk. Bij het aanmelden kun je meteen aangeven met hoeveel personen je wilt komen.


Abonnement voor de MamaClub
Als je het leuk vindt om vaker naar een MamaClub-avond te komen, dan kan een abonnement een uitkomst voor je zijn. Je hebt er namelijk direct voordeel van. Als abonnementhouder mag je je aanmelden voor 4 bijeenkomsten; je betaalt dan slechts 3 bijeenkomsten.
De waarde van een abonnement is dus eigenlijk €70,00, maar je betaalt slechts €52,50.

⇒ Met dit abonnement woon je dus één bijeenkomst helemaal GRATIS bij. 
Een abonnement is een heel jaar / 12 maanden geldig.  

Je abonnement bestellen is heel eenvoudig. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zet 'Abonnement MamaClub' in de onderwerpregel.
Ik stuur je vervolgens een e-mail met aanvullende informatie en de factuur. 


Aanmelden
Als je je voor de eerstvolgende bijeenkomst van de MamaClub wilt aanmelden, klik dan hier.

Professionals
Wil je je aanmelden als gastspreker om een keer tijdens een MamaClub-avond iets te vertellen over jouw passie & bedrijf en op welke manier jij aanstaande en kersverse moeders van dienst kunt zijn?
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Heb je nog vragen voor me?
Ook dan mag je - geheel vrijblijvend - mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


*: Goed om te weten:
Ik vind het persoonlijk belangrijk om je als (aanstaande) moeder een realistische kijk op je zwangerschap, ouderschap en je baby'tje te geven en zal dan ook de lastigere thema's niet uit de weg gaan. Dat zouden thema's kunnen zijn als miskraam, huilbaby's, kraamtranen, postpartum depressie ed. Want ook over die thema's kun je vragen hebben of kun je je zorgen maken. Door deze thema's open met elkaar te bespreken, merk je dat een deel van je zorgen of angsten al weggenomen kan worden. 


'MamaClub' op Facebook
Wordt ook lid van de MamaClub op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, die met de MamaClub te maken hebben.
Zo lees je daar o.a. wie er wanneer over welk thema komt spreken en wat je nodig hebt tijdens de MamaClub-bijeenkomst. 


'Blije baby Blije ouders' op Facebook
Ik heb een Facebook-pagina 'Blije baby Blije ouders', die speciaal bedoeld is voor jou als aanstaande of kersverse ouder, waarop ik je een nuchtere & realistische kijk geef op je zwangerschap, je prille ouderschap en je baby (0-1 jaar).
Misschien is die pagina ook wel wat voor jou? Je bent natuurlijk van harte welkom om 'm te liken en te volgen. Zie ik je daar (ook)...?!

www.aksecoaching.nl  | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-11107102