Meld je hier aan voor m'n waardevolle OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   
Wil je graag wat meer informatie over één opvoedthema?

Dat kan! Je kunt je nu aanmelden voor diverse gratis e-books, die ik speciaal voor ouders samengesteld heb. 
Bij elk thema lees je hoe je kunt starten om in een paar stappen die ene lastige situatie op een positieve, liefdevolle en constructieve manier aan te pakken en te verbeteren.
 


Het gaat om de volgende opvoedthema's en -producten:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laat je inspireren door mijn 75 praktische OpvoedTips en mooiste OpvoedQuotes. Het is dan ook een echt 'feel good' e-book geworden, waarmee ik jou heel graag een hart onder de riem steek. Opvoeden is niet altijd leuk en makkelijk en geen enkele ouder is perfect. En dat hoeft ook helemaal niet! Goed is goed genoeg. Dit inspirerende e-book wil je dan ook echt niet missen!
Speciaal voor alle mama's, papa's en andere opvoeders, die de opvoeding van hun kinderen op een positieve, liefdevolle en constructieve manier willen aanpakken. 
Dit e-book mocht ik al doorsturen naar 61 ouders & opvoeders. 
 

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
In dit e-book geef ik je waardevolle informatie over 5 specifieke opvoedthema's én krijg je per thema 5 praktische OpvoedTips bij. De 5 thema's zijn (1) eten, (2) slapen, (3) grenzen stellen, (4) band met je kind versterken en (5) ouderschap. De praktische tips zijn zo opgebouwd dat je er meteen thuis mee aan de slag kunt. 
Dit e-book is al besteld door ruim 1550 ouders & andere opvoeders. 


- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We schreeuwen allemaal wel eens tegen ons kind, maar fijn vinden we dat niet. Daarom is het fijn om te leren hoe je er voor zorgt dat je minder schreeuwt tegen je kind. In dit gratis e-boek geef ik je de belangrijkste basisinformatie over dit onderwerp. Zo lees je o.a. wat er precies bij je kind gebeurt als jij schreeuwt en krijg je praktische tips aan de hand van 5 thema's, die met (niet)schreeuwen te maken hebben. Als je aan de slag gaat met deze tips leg je alvast een goede basis om op een positieve manier met je kind te communiceren.  
Dit e-book is al besteld door 59 andere ouders & opvoeders.


- NIEUW Online cursus 'Stop de strijd aan tafel' 
In deze waardevolle online cursus leer ik je in 3 lessen hoe je er als ouder zelf voor zorgt dat je kind gezond, gevarieerd en genoeg leert eten. Want dat kan echt! In die 3 lessen leer ik je aan de hand van 10 belangrijke ingrediënten én 15 praktische tips hoe je de strijd aan tafel stopt én hoe je je kind beter laat eten. Alle tips kun je direct thuis toepassen. Deze cursus bestaat uit ruim 40 minuten aan videomateriaal; enorm waardevol dus! 
Klik hier voor meer uitleg over deze online cursus. 
- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (wordt aan gewerkt)
Dit e-book is op dit moment helaas nog niet beschikbaar. Je kunt je er wel al voor aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan het E-book zodra het helemaal klaar is.- NIET BESTELBAAR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mét de naam van je kind)
Bestel deze vrolijke Sinterklaas Aftelkalender en maak in één oogopslag duidelijk voor je kind wanneer Sinterklaas komt, wanneer je kind de schoen mag zetten, wanneer je Sinterklaas gaat bezoeken, wanneer Pakjesavond is etc. Kinderen houden nl. heel erg van duidelijkheid; ze weten dan beter wat ze kunnen verwachten. Met behulp van deze Sinterklaas Aftelkalender kan je kind op een rustige manier toe leven naar alle leuke activiteiten en zich er echt op gaan verheugen. Nu met leuke knutselplaat!
N.B. De aftelkalender wordt gepersonaliseerd; geef bij je bestelling dus ook de naam van je kind(eren) door.
De Sinterklaas Aftelkalender is in de afgelopen jaren al besteld voor ruim 249 kinderen.
 
- NIET BESTELBAAR  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kerstcadeau voor jezelf
Geef jezelf deze bijzondere 'Adventskalender voor Ouders' cadeau en sluit dit jaar samen met je kind(eren) op een superfijne manier af. Je krijgt iedere dag een kleine opdracht, die speciaal gericht is om je kind (en jezelf) een klein beetje extra positieve aandacht te geven. Door deze speciale opdrachten merk je dat je de band met je kind (nog verder) versterkt. En zeg nou zelf: er is toch niks fijners dan dat; helemaal in deze drukke en hectische tijd van het jaar. Laat deze kans dan ook niet aan je voorbij gaan en bestel nu m'n bijzondere 'Adventskalender voor Ouders'. Je kunt op ieder gewenste datum met de Adventskalender starten, dus ook na 1 december. 
Je ontvangt jouw Adventskalender vanaf eind november in je mailbox. De Adventskalender gaat in op 1-12 en eindigt op 24-12.
De Adventskalender voor Ouders is al besteld door 26 ouders.


BESTELLEN is heel eenvoudig: 
(1) Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(2) Zet de titel van het gratis e-book of gratis opvoedproduct in de onderwerpregel. 
 
 
 
 
Goed om te weten: Extra Opvoedtips
Als je één van m'n gratis e-books of andere opvoedproducten bestelt, ontvang je niet alleen dat e-book of product. Er volgt nog meer!
Na je bestelling ontvang je 1-2x per maand m'n e-zine, boordevol waardevolle opvoedtips in je mailbox. Helemaal GRATIS én vrijblijvend. 


Wil je graag meer weten over thema's als 'Leren luisteren' of 'Stoppen met Schreeuwen'?
Dan kan ik je van harte m'n opvoedcursus 'Leren luisteren' en/of opvoedcursus 'Stoppen met Schreeuwen' aanbevelen, waar je thuis zelfstandig mee aan de slag kunt. 


Heb je een opvoedvraag en wil je graag weten of mijn opvoedcoaching iets voor jou kan zijn? 
Lees dan hier op welke manier ik jou zou kunnen helpen. 


www.aksecoaching.nl |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 - 11 107 102