Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   
  • Heb je een kind tussen 0 en 16 jaar?
  • Wil je je kind graag op een positieve en liefdevolle manier opvoeden?
  • Merk je dat dat de laatste tijd steeds minder goed lukt?
  • Wil je (o.a.) dat je kind beter naar je luistert, beter eet of beter slaapt?
  • Wil je graag dat de band met je kind verbetert?
  • Wil je meer rust in huis, meer plezier in de opvoeding van je kind én (nóg) meer van je kind kunnen genieten? 

⇒ Heb je één of meerdere vragen met 'Ja' beantwoord?
Spreek dan een intake- / kennismakingsgesprek met Joyce af!


Waarom een intakegesprek?
Je hebt vragen over de opvoeding van je zoon of dochter en je wilt je vragen tijdens een persoonlijk gesprek kunnen stellen. Tijdens het intakegesprek kom je uitgebreid aan het woord, zodat Joyce je opvoedvraag en -probleem goed in kaart kan brengen. Jij geeft o.a. aan wat je vraag of je probleem is.


Wat mag je tijdens een intakegesprek van Joyce verwachten?
- Joyce brengt jouw opvoedvraag en mogelijke factoren die daarbij meespelen in kaart. Jij komt als ouder dus uitgebreid aan het woord tijdens het intakegesprek.
- Joyce vindt het belangrijk om te weten wat jij als ouder belangrijk vindt in de opvoeding van je kind(eren). Daar past ze haar plan van aanpak dan ook zo veel mogelijk op aan. Ze zal jou dus geen tips of adviezen aanraden waar je je niet goed bij voelt of waar je niks in ziet.
- Joyce vindt het belangrijk om op maat met jou te kunnen werken. Joyce is er persoonlijk van overtuigd dat ze alleen op die manier het beste resultaat bij jou en je gezin kan bereiken.
- Naar aanleiding van wat je vertelt, stelt ze een aanpak voor die goed bij jou, je kind en jouw gezin past. Dat plan hoor je aan het eind van het intakegesprek. Uiteraard geeft Joyce je dan ook meer informatie over de kosten, die daarbij horen. Goed om te weten
- Joyce is gespecialiseerd in opvoedvragen van ouders, die specifiek gaan over hun kind dat niet wil luisteren, eten of slapen
- Tijdens een intakegesprek of opvoedconsult is je kind niet aanwezig. Het is wel mogelijk om een observatie thuis af te spreken, waarbij je kind wel aanwezig is. 
- Een plan van aanpak kan inhouden dat er meerdere opvoedconsulten gepland worden; het aantal ervan is uiteraard afhankelijk van je specifieke opvoedvraag. Opvoedconsulten kunnen zowel d.m.v. persoonlijke gesprekken (op kantoor of bij je thuis) als online (via Skype) afgesproken worden; dat spreken we af op basis van jouw persoonlijke voorkeur.
- Tijdens een opvoedtraject spreken we samen concrete opvoeddoelen af. We gaan er samen voor zorgen dat jullie die doelen aan het eind van het traject zo goed mogelijk behalen. 
- Joyce gebruikt binnen haar opvoedcoaching methodes, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. Op basis van deze methodes kan ze tot de bijzonder effectieve opvoedadviezen komen.
- Je ontvangt altijd vooraf aan een intakegesprek of opvoedcoachingstraject een prijsopgave. Je weet dus altijd vooraf waar je aan toe bent.  

Kennismaken & Goed op elkaar afstemmen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Je kunt het intakegesprek zien als een uitgebreide kennismaking. Naar aanleiding van dit gesprek beoordelen we hoeveel opvoedconsulten er nodig zijn; wellicht heb je al voldoende aan het kennismakingsgesprek zelf, maar wellicht zijn er meerdere consulten nodig om het opvoedprobleem op een goede manier aan te pakken.

Het intakegesprek is ook een geschikte gelegenheid om te beoordelen of we met elkaar aan de opvoeding van je kind(eren) willen werken. Je bent dus vrij om na het kennismakingsgesprek een andere weg in te slaan. Joyce zal van haar kant duidelijk aangeven wanneer jouw opvoedvraag toch niet binnen de visie en/of mogelijkheden van Akse Coaching past. Maar dat laatste is uiteraard niet Joyce' insteek: ze gaat er in eerste instantie altijd van uit dat ze je opvoedvraag of -probleem op een goede manier kan oplossen.
Lees ook: 'Joyce, ik heb een vraag over de opvoeding. Heb je misschien een tip voor me?'; klik hier.


Kosten van een intakegesprek 
Een intakegesprek duurt ong. 1 tot 1,5 uur.
De kosten van een intakegsprek bedragen €65,30 (excl. 21% BTW)
Dat betekent dat je €79,00 incl. 21% BTW betaalt. 


Het afspreken van een intakegesprek is heel eenvoudig
- Je stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je geeft aan dat je een intakegesprek wil afspreken (zet 'intakegesprek' in de onderwerpregel).
- Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen* een reactie op je mail.
- Zodra we een definitieve datum voor het intakegesprek hebben afgesproken, ontvang je de factuur (incl. Algemene Voorwaarden). 


Heb je vragen over een intakegesprek?
Mail dan vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen een reactie van mij.


 
*: Let op: in vakantieperiodes (NL; regio Zuid) kunnen reacties enkele werkdagen langer op zich laten wachten.  Waar gaat jouw opvoedvraag precies over? 

- Mijn kind luistert niet goed naar me.
- Mijn kind eet niet goed.
- Mijn kind slaapt niet goed.
- Mijn baby slaapt niet goed, is onrustig en huilt veel.
- Ik heb een andere opvoedvraag. 

www.aksecoaching.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  | 06 - 11 107 102