Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   

Joyce deelt haar OpvoedTips heel graag met jou. Ze zijn waardevol, praktisch en gewoon heel erg handig. En ook nog eens helemaal gratis
Haar OpvoedTips zijn speciaal bedoeld voor ouders & opvoeders van kinderen van 0-16 jaar. 

Joyce' OpvoedTips gaan voornamelijk over thema's als: 
- Hoe zorg je ervoor dat je kind goed naar je luistert.
- Hoe laat je je kind gezond, gevarieerd en genoeg eten.
- Hoe je je kind lekker in- en doorslapen.

Daarnaast mag je onderwerpen verwachten als consequent zijn, grenzen stellen, driftbuien, aandacht geven, schreeuwen, zeuren, gamen, huilen, samen spelen, afspraken maken, diverse opvoedstrategieën en ga zo maar door. 

=> Kortom, allemaal onderwerpen, die te maken hebben met de opvoeding & het ouderschap van kinderen tussen 0-16 jaar


EXTRA: Meld je nu aan voor m'n E-zine én ontvang direct m'n GRATIS E-book 'Geniet nóg meer van je kind - 5x5 OpvoedTips' in je mailbox. 
Aanmelden is heel eenvoudig

Vul in de linkerkolom je (voor)naam én e-mailadres in.
Klik daarna op Aanmelden en dan volgt de rest van zelf!

Wat vinden andere ouders van Joyce' OpvoedTips?

- 'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.' Mw. B. van Rompaey
- 'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.' Mw. C. Miesen-van Zandvoorts
- 'Het e-boek leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!' Mw. E. Sluijsmans
- 'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.' Dhr. P. Bartelink, Ulestraten
- 'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.' Mw. D. Spee
- 'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!' Dhr. dr. R. Frings


Voor wie zijn Joyce' opvoedtips bedoeld?
Joyce' opvoedtips zijn speciaal bedoeld voor ouders van kinderen tussen 0 - 16 jaar.


Waarom stuurt Joyce GRATIS opvoedtips naar ouders?
Opvoedcoach Joyce Akse vindt het belangrijk om jou als ouder te helpen om de opvoeding van je kind (nóg) leuker en gemakkelijker te maken. Daardoor kun je namelijk nòg meer van je kind genieten. Het grootste deel van de ouders heeft opvoedvragen, maar weet niet goed hoe ze die op een fijne, positieve en constructieve manier kunnen aanpakken en oplossen. Dat moet anders! Vandaar dat Joyce ouders op deze manier goed op weg wil helpen met duidelijke antwoorden op veelvoorkomende opvoedvragen.

Joyce' opvoedtips gaan steeds over een belangrijk opvoedthema, waar ouders vaker tegen aan lopen of regelmatig vragen over hebben, zoals leren luisteren, niet in het eigen bed willen slapen of geen groente willen eten (en nog veel meer). Deze informatie én praktische tips bundelt ze maandelijks in een e-zine (elektronisch magazine). Joyce schrijft haar opvoedtips op zo'n manier dat je er thuis meteen mee aan de slag kunt; de opvoedtips zijn dan ook praktisch, concreet en gewoon erg handig

Als je Joyce' opvoedtips een tijdje toepast, merk je dat het opvoedprobleem waar je tegen aan liep, minder wordt en vrijwel helemaal verdwijnt. Daardoor ervaar je meer rust in de opvoeding en bij je thuis. Je kijkt niet meer op tegen de opvoedsituatie, die eerst zo lastig was. Dit maakt de weg vrij om weer volop van je kind(eren) te genieten!


Hoe vaak stuurt Joyce haar opvoedtips?
Joyce stuurt haar e-zine 1x per maand. Dat betekent dat jij dus 1x per maand waardevolle opvoedtips in je mailbox ontvangt. Joyce stuurt het e-zine steeds aan het begin van de maand naar je toe.


Wat kosten deze opvoedtips?
Joyce' opvoedtips uit haar e-zine zijn helemaal GRATIS. Je ontvangt ze ook helemaal vrijblijvend, dus zonder verdere verplichtingen.


Mooi CADEAU bij je aanmelding
Joyce heeft een E-boek geschreven, getiteld '5x5 OpvoedTips - Nóg meer genieten van je kind'. Dat e-boek ontvang je na de bevestiging van je aanmelding (eenmalig) in je mailbox. Dit e-boek krijg je cadeau (dus ook helemaal GRATIS en vrijblijvend).
Ouders maken zich soms grote zorgen over bepaalde opvoedsituaties en weten dan niet goed hoe ze het probleem het beste kunnen aanpakken. In Joyce' e-boek krijg je meer informatie over 5 onderwerpen, waar ouders regelmatig in hun opvoeding tegen aan lopen.  Onderwerpen als slaapproblemen, eetproblemen, grenzen stellen, de band met je kind versterken en het ouderschap worden in het e-boek op een heldere manier besproken en toegelicht. Daarnaast lees je bij elk van de 5 onderwerpen maar liefst 5 handige en concrete opvoedtips, die je meteen thuis kunt toepassen. 


TIP: Sla mijn e-mailadres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) meteen op in je lijst met Contactpersonen, zodat je m'n E-zine & E-book niet mist.
Doe je dat niet, dan is de kans helaas groot dat e.e.a. in je Spam / Ongewenste Post verdwijnt en je m'n E-zine en E-book niet kunt lezen. Dat zou zonde zijn!Aanmelden is heel eenvoudig

Vul je (voor)naam én e-mailadres in in de linkerkolom op deze pagina.
Klik daarna op Aanmelden en dan volgt de rest van zelf! 
Wat gebeurt er met mijn gegevens, die ik op deze website invul?
Nadat je je gegevens (naam & e-mailadres) hebt ingevuld, ontvang je een e-mail waarin je je aanmelding voor m'n e-zine bevestigt. Na je bevestiging ontvang je binnen enkele werkdagen het GRATIS e-boek '5x5 OpvoedTips - Nóg meer genieten van opvoeden' in je mailbox. Vanaf dat moment ontvang je ook op de 1e dag van de maand m'n e-zine, boordevol opvoedtips.

Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het e-zine, e-boek en dus voor heel veel opvoedtips; nergens anders voor. Jouw gegevens worden dan ook zeer vertrouwelijk behandeld en absoluut niet aan derden doorgegeven. Je ontvangt na je aanmelding ook geen spam over andere dingen dan opvoedtips of ander (opvoed)nieuws van Akse Coaching.


Wat moet ik doen als ik het e-zine niet meer wil ontvangen?
Als je het e-zine onverhoopt niet meer wilt ontvangen, dan kun je je er altijd weer heel eenvoudig voor afmelden. In elk e-zine vind je een link waarmee je je voor het e-zine kunt afmelden. Na jouw afmelding ontvang je het e-zine niet meer. 

Heb je het e-boek met 5x5 opvoedtips al ontvangen en ben je er tevreden over?
Dan mag je dat - als je dat wilt - natuurlijk altijd bekendmaken via Facebook en/of Twitter (@AkseCoaching),
zodat je vrienden zich ook - gratis & vrijblijvend - voor het e-boek kunnen aanmelden én aan de slag kunnen met alle opvoedtips.  


BELANGRIJK OM TE WETEN. Na aanmelding voor het e-zine ontvang je een e-mail in je mailbox, waarin gevraagd wordt je e-mailadres te bevestigen; deze e-mail kan in je Spam / Ongewenste Post terechtkomen. Check dus ook die mailbox en klik op de link  om je e-mailadres te bevestigen. Deze bevestiging is (wettelijk) noodzakelijk om het e-zine en e-boek te kunnen ontvangen. Het e-zine en e-boek ontvang je alleen als je je daar zelf voor aanmeldt. Je aanmelding is geheel gratis en vrijblijvend; je bent dus niet verplicht om daarna diensten van Akse Coaching af te nemen. Je ontvangt m'n e-zine 1 tot 2 keer per maand in je mailbox. Je ontvangt doorgaans steeds inhoudelijke opvoedtips; het is dus geen spam. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven. Als je het e-zine onverhoopt niet meer wilt ontvangen, kun je je er altijd weer eenvoudig voor afmelden. Lees ook Joyce' Privacy Statement


 

www.aksecoaching.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  | +31-6-11107102