Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   

Joyce Akse verzorgt diverse (online) themabijeenkomsten over opvoeding. De thema's van deze bijeenkomsten sluiten nauw aan bij Joyce' specialisaties op het gebied van 'niet luisteren', 'niet eten' en 'niet slapen'.

Deze themabijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor ouders & professionals, die met kinderen werken, en gaan over de opvoeding van kinderen tussen 0-16 jaar. De vorm van een thema-avond kan verschillen: Joyce geeft workshops, lezingen en OpvoedParty's. Je leest er hieronder meer over.

W
erk je in het onderwijs of in de opvang? Lees dan vooral ook hier verder. 

Joyce verzorgt thema-avonden over de volgende onderwerpen en/of de volgende leeftijdsgroepen: 

                   

                   


NIEUW THEMA: 'Stress bij kinderen'. 
Wil je hier meer over weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wat mag je tijdens een thema-avond verwachten?
Opvoedcoach Joyce Akse verzorgt thema-avonden in de vorm van lezingen, workshops of trainingen, waarin ze veel (praktische) informatie, adviezen en tips geeft over specifieke onderwerpen binnen opvoeden, ouderschap en kinderen. Die informatie is vooral gebaseerd op haar eigen opleiding, wetenschappelijk onderzoek en ervaringen met ouders, die ze individueel coachte.

Tijdens een thema-avond wordt de informatie over opvoeden, ouderschap en kinderen afgewisseld met prikkelende stellingen & vragen, waar ouders zelf op mogen reageren. Ook filmpjes, waarin diverse opvoedsituaties duidelijk in beeld gebracht zijn, kunnen aan bod komen. Het is evt. mogelijk om een nóg actiever karakter aan de workshop te geven, waarbij ouders of professionals individuele of groepsopdrachten krijgen waardoor ze nóg meer uit de informatie, adviezen en tips kunnen halen.

Joyce geeft een workshop aan een groep van max. 20 personen. Op die manier blijft het interactieve karakter van een workshop gewaarborgd. Indien er meer dan 20 deelnemers voor een thema-avond zijn, wordt de bijeenkomst omgezet naar een lezing (hier is geen maximum aantal deelnemers aan verbonden). Bij meer dan 20 aanmeldingen voor een workshop is het ook mogelijk om meerdere datums af te spreken. Een thema-avond duurt ong. 2 uur (max. 135 min). Indien het om een online bijeenkomst gaat, dan is het in principe niet nodig om een maximum aantal deelnemers af te spreken. 


OpvoedParty
Joyce verzorgt ook officiële OpvoedParty's. Tijdens een OpvoedParty zijn ouders of professionals veel meer zelf aan het woord.
Je leest hier wat je van een OpvoedParty mag verwachten. 


Wil je weten wanneer één van deze thema-bijeenkomsten gepland staat?
Klik dan hier.


Wil je graag meer weten over het organiseren van een dergelijke lezing of workshop?
Neem dan vrijblijvend contact met Joyce op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Specifieke wensen kunnen altijd vooraf kenbaar gemaakt worden. Joyce denkt graag mee over de specifieke inhoud en vorm van de (online) lezing, workshop, training of OpvoedParty. In overleg is het altijd mogelijk om het thema of de leeftijdsgroep aan te passen.
Uiteraard is het mogelijk om een thema-avond over een ander thema te laten ontwikkelen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


 


TIP: Als jouw vereniging of stichting (of andere publiekrechtelijke organisatie) me benadert om een lezing te geven, dan hoef ik geen BTW te rekenen. Dat scheelt zo maar 21% op de prijs!


 

www.aksecoaching.nl |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 - 11 107 102