Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   
  • Woon je BUITEN Zuid-Limburg of ben je om een andere reden niet in de gelegenheid om naar m'n kantoor te komen?
  • Heb je een kind tussen 0 en 16 jaar?
  • Wil je graag een goede band met je kind opbouwen, voor nu en voor later? 
  • Vind jij dat de opvoeding van je kind niet altijd even leuk en gemakkelijk is?
  • Vind je dat je kind niet goed genoeg naar je luistert?
  • Eet of slaapt jouw kind niet goed?
  • Vind je dat er bij jou in huis te veel gezeurd, gedreigd of geschreeuwd wordt?
  • Wil je meer rust in huis, meer plezier in de opvoeding van je kind én meer van je kind kunnen genieten?


→ Heb je op één of meerdere vragen 'ja' geantwoord?
Spreek dan een Intakegesprek (of opvoedconsult) via Beeld- / videobellen af met dr. Joyce Akse (opvoedcoach & psycholoog).


Joyce gaat graag met jou aan de slag om jouw persoonlijke (opvoed)doel te bereiken!
Lees hieronder wat Joyce voor jou kan betekenen. 


Waarom een intakegesprek (of opvoedconsult) via Skype?
Je hebt vragen over de opvoeding van je zoon of dochter en je wilt je vragen tijdens een persoonlijk gesprek kunnen stellen. Alleen heb je niet de mogelijkheid om naar Eijsden (Zuid-Limburg) te komen.
Tijdens het intake- / kennismakingsgesprek kom je als ouder uitgebreid aan het woord, zodat Joyce je opvoedvraag en -probleem goed in kaart kan brengen. Jij geeft o.a. aan wat je vraag of je probleem is. 


Voordelen van consulten via Skype op een rij:
- Je hoeft niet naar m'n kantoor te komen. Je zit lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving, achter de computer, met je laptop of tablet op schoot, kopje thee / koffie erbij. Bij mooi weer kun je zelfs lekker in de tuin gaan zitten, bij slecht weer hoef je de deur niet uit.
- Aangezien je niet de deur uit hoeft voor opvoedcoaching via Skype scheelt jou dat reistijd en -kosten.
- Je hoeft geen oppas te regelen. We kunnen afspreken op het moment dat je kind in bed ligt of naar de opvang, peuterspeelzaal of school is. Je bent voor het regelen van dit opvoedconsult dus niet afhankelijk van anderen.
- Je hoeft geen verlof te regelen op je werk. We kunnen op die momenten afspreken dat je vrij hebt, dat kan overdag of evt. in de avonduren.
- Het kan in het begin even wennen zijn om 'via het beeldscherm' met elkaar te communiceren, maar de ervaring leert dat dat binnen enkele minuten al heel vertrouwd voelt.
- De inhoud van een intakegesprek of opvoedconsult via Skype is exact hetzelfde als bij consulten, die op kantoor plaatsvinden. Ook deze manier van communiceren zorgt er dus voor dat je leert om in jouw specifieke situatie op een positieve(re), fijne(re) en constructieve(re) manier op te voeden, wat uiteraard erg waardevol is.

⇒ Kortom, ook Opvoedcoaching via Skype kan een hele goede manier zijn om aan de opvoeding van je zoon/dochter te werken!
Wat mag je tijdens een kennismakingsgesprek via Skype van Joyce verwachten?
Joyce brengt jouw opvoedvraag en mogelijke factoren die daarbij meespelen in kaart. Jij komt als ouder dus uitgebreid aan het woord tijdens het intakegesprek.

Joyce vindt het belangrijk om te weten wat jij als ouder belangrijk vindt in de opvoeding van je kind(eren). Daar past ze haar plan van aanpak dan ook zo veel mogelijk op aan. Ze zal jou dus geen tips of adviezen aanraden waar je je niet goed bij voelt of waar je niks in ziet.

Joyce vindt het belangrijk om op maat met jou te kunnen werken. Joyce is er persoonlijk van overtuigd dat ze alleen op die manier het beste resultaat bij jou en je gezin kan bereiken.

Naar aanleiding van wat je vertelt, stelt ze een aanpak voor die goed bij jou, je kind en jouw gezin past. Dat plan hoor je aan het eind van het intakegesprek. Uiteraard geeft Joyce je dan ook meer informatie over de kosten, die daarbij horen.

Goed om te weten
Joyce is gespecialiseerd in opvoedvragen van ouders, die specifiek gaan over hun kind dat niet wil luisteren, eten of slapen.

Een plan van aanpak kan inhouden dat er meerdere opvoedconsulten gepland worden; het aantal ervan is uiteraard afhankelijk van je specifieke opvoedvraag. Opvoedconsulten kunnen zowel d.m.v. persoonlijke gesprekken (op kantoor of bij je thuis) als online (via Skype) afgesproken worden; dat spreken we af op basis van jouw persoonlijke voorkeur.

Tijdens een opvoedtraject spreken we samen concrete opvoeddoelen af. We gaan er samen voor zorgen dat jullie die doelen aan het eind van het traject zo goed mogelijk behalen.

Joyce gebruikt binnen haar opvoedcoaching methodes, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. Op basis van deze methodes kan ze tot de bijzonder effectieve opvoedadviezen komen.

Je ontvangt altijd vooraf aan een intakegesprek of opvoedcoachingstraject een prijsopgave. Je weet dus altijd vooraf waar je aan toe bent. 


Kennismaken & Goed op elkaar afstemmen

Je kunt het kennismakingsgesprek zien als een intakegesprek. Naar aanleiding van dit gesprek beoordelen we samen hoeveel opvoedconsulten er precies nodig zijn. Dat is afhankelijk van jullie specifieke opvoedvraag en/of jullie gezinssituatie.

Het kennismakingsgesprek is ook een geschikte gelegenheid om te beoordelen of we met elkaar aan de opvoeding van je kind(eren) willen werken. Je bent dus vrij om na het kennismakingsgesprek toch een andere weg in te slaan.

Joyce zal van haar kant duidelijk aangeven wanneer jouw opvoedvraag niet binnen de visie en/of mogelijkheden van Akse Coaching past. Maar dat laatste is uiteraard niet Joyce' insteek: ze gaat er in eerste instantie altijd van uit dat ze je opvoedvraag of -probleem op een goede manier kan oplossen.
Lees ook: 'Joyce, ik heb een vraag over de opvoeding. Heb je misschien een tip voor me?'; klik hier.


Kosten van een intakegesprek via Skype
Het intakegesprek via Skype duurt ong. 1,5 uur.
De kosten voor het gesprek bedragen €62,00, excl. 21% BTW. 
Dat betekent dus dat je €75,00 incl. 21% BTW betaalt.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Het afspreken van een intakegesprek is heel eenvoudig
- Je stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je geeft aan dat je een intakegesprek wil afspreken. Zet 'Intakegesprek Skype' in de onderwerpregel.
- Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen* een reactie op je mail.
- Zodra we een definitieve datum voor het intakegesprek via Skype hebben afgesproken, ontvang je de factuur (incl. Algemene Voorwaarden).


Heb je nog vragen over een intakegesprek via Skype?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Vraag over Intakegesprek via Skype'.
Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een reactie van mij. 


Heb je één specifieke opvoedvraag, die ik misschien ook via e-mail kan beantwoorden?
Dan is een opvoedconsult via e-mail misschien wel wat voor jou.
Lees hier meer over m'n opvoedconsult via e-mail. 


*: Let op: in vakantieperiodes (NL; regio Zuid) kunnen reacties enkele werkdagen langer op zich laten wachten.Wil je graag m'n NIEUWSTE waardevolle & praktische opvoedtips ontvangen?

Helemaal GRATIS én vrijblijvend.

Klik dan hier om er meer over te lezen. 


 

www.aksecoaching.nl | 06 - 11 107 102 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.