Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   

Je hebt één specifieke vraag over de opvoeding van je zoon of dochter. Deze concrete vraag kan bijvoorbeeld gaan over samen spelen, zindelijkheid, televisiekijken / gamen, (voor)lezen, opruimen, hoe je kind van de speen afkomt, noem maar op. Je stelt je vraag via e-mail aan mij en je krijgt er een uitgebreid rapport met een antwoord voor terug. Met het rapport en antwoord dat je ontvangt, kun je direct thuis aan de slag. 


Hieronder lees je meer over hoe een opvoedconsult via e-mail precies werkt, wat de voordelen ervan zijn, hoe lang het max. duurt voordat je m'n rapport met een uitgebreid antwoord ontvangt, welke kosten er bij komen kijken en hoe de betaling verloopt. 


Andere ouders stelden (o.a.) deze opvoedvragen aan mij via een 'Opvoedconsult per E-mail':

- Als onze jongens (2,5 | 5,5 jaar) op de achterbank van de auto zitten, slaan ze elkaar op weg naar huis. Dat gebeurt het vaakst aan het einde van de dag. Hoe kan ik hiermee omgaan? 

- Onze oudste twee (15 | 12 jaar) lachen om alles wat onze jongste (16 maanden) doet. Ze voelt zich dan sterker en sterker. Hoe gaan we hier mee om?

- We hebben 2 twee grote honden en ik wil absoluut niet dat mijn zoon (8 maanden) in hun mand kruipt. Dat is nl. een veilige plek voor de honden. Echter, mijn zoon vindt het leuk om hier in te kruipen. Hoe los ik dit op?

- Onze dochter (bijna 4 jaar) is best pittig en temperamentvol. Als ze haar zin niet krijgt, dan kan ze behoorlijk ruzie maken, zelfs zo dat de situatie escaleert. Haar boosheid kan best lang duren en komt op het moment dagelijks voor. Hoe zorgen we ervoor dat ze beter naar ons luistert zonder dat de situatie escaleert?

- Onze zoon (bijna 2 jaar) bijt ons sinds een aantal weken; hij bijt ook kinderen bij de opvang. Hij doet dat vooral als hij boos, gefrustreerd of moe is, maar soms ook zonder duidelijke reden. Hij heeft al eens eerder een periode (van ong. 2,5 maand) gebeten, maar nu is hij er – sinds 3-4 weken – opnieuw mee begonnen. Hoe zorgen we ervoor dat hij op korte termijn stopt met bijten?

Ook specifieke vragen over kinderen die moeite hadden met luisteren, eten of slapen kwamen bij me binnen. Andere opvoedvragen, die je goed met behulp van een Opvoedconsult per E-mail kunt beantwoorden, zijn:

- Ik wil m'n kind graag afleren om steeds de speen in het mondje te stoppen. Hoe kan ik dat het beste aanpakken? 
- M'n kind lijkt wel verslaafd aan spelletjes op de iPad, laptop of computer. Hoe kan ik dat verminderen en toch de sfeer in huis goed houden? 
- M'n kind is vaak z'n spullen kwijt. Hoe kan ik hem leren om beter op zijn spullen te letten, zodat de stress van het zoeken vermindert? 
- M'n kind heeft moeite met afscheid nemen. Hoe kan ik er voor zorgen dat dit op een fijnere manier verloopt? 
- M'n kind doet andere kinderen pijn; hij slaat, schopt, knijpt, krabt etc. Hoe kan ik dat stoppen? 
- M'n kind wil z'n spullen niet opruimen, terwijl ik dat wel belangrijk vind. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij dat toch gaat doen? 
- Ik wil m'n kind graag leren hoe hij zijn veters kan strikken. Hoe pak ik dat aan? 
- Of jouw eigen, specifieke opvoedvraag...


Is één van deze opvoedvragen op jou, je kind en/of je gezin van toepassing?
Dan kun je je opvoedvraag / -probleem oplossen door middel van een 'Opvoedconsult per E-mail'. Je leest hieronder dat precies in z'n werk gaat en wat je ervan mag verwachten. 
Wat mag je verwachten van een Opvoedconsult per E-mail? 
Je stuurt me jouw opvoedvraag per e-mail toe. Vervolgens zal ik je een aantal vragen terugsturen, die ervoor zorgen zodat ik alle informatie van jou heb om je opvoedvraag te kunnen beantwoorden. Op basis van de informatie die jij me geeft, ga ik jouw opvoedvraag beantwoorden. Ik geef je 3 adviezen, die er samen voor zorgen dat jij weet wat je tijdens de lastige opvoedsituatie het beste kunt doen en hoe die gemakkelijker voor je wordt. 


Voordelen van een Opvoedconsult per E-mail op een rij:

- Je hoeft niet naar m'n kantoor te komen. Je zit lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving, achter de computer, met je laptop of tablet op schoot, kopje thee / koffie erbij. Bij mooi weer kun je zelfs lekker in de tuin gaan zitten; bij slecht weer hoef je de deur niet uit.
- Aangezien je niet de deur uit hoeft voor deze opvoedcoaching per e-mail scheelt je dat reistijd en -kosten.
- Je hoeft geen oppas te regelen of verlof te vragen op je werk. Je bent voor het regelen van dit opvoedconsult dus niet afhankelijk van anderen.
- Je stelt je vraag op het moment dat het jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld als je zoon/dochter lekker ligt te slapen, op school is of gezellig bij een vriendje aan het spelen is of even in de pauze op je werk.
- Je kunt je vraag precies zo formuleren zoals jij dat wil. Je kunt je e-mailbericht nog eens rustig nalezen en pas opsturen als je er helemaal tevreden over bent. 
- Je hoeft niet te wachten totdat ik tijd heb voor een afspraak; we hoeven nl. geen afspraak te maken. Je bent dus niet afhankelijk van beschikbare ruimte in mijn agenda.
- Je hebt als reactie op je opvoedvraag al binnen enkele werkdagen een uitgebreid rapport met antwoorden, adviezen en praktische tips, die je meteen thuis kunt toepassen.
- Je kunt m'n reactie altijd nog eens nalezen, ook als het probleem na enkele weken of maanden weer de kop op lijkt te steken. 

Kortom, ook Opvoedcoaching per E-mail kan een hele goede manier zijn om aan de opvoeding van je zoon/dochter te werken!

Hoe gaat Opvoedcoaching per E-mail precies in z'n werk?
Je stuurt je opvoedvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Je krijgt binnen 1-2 werkdagen* een ontvangstbevestiging en - indien nodig - enkele aanvullende vragen, zodat ik voldoende informatie heb over jouw specifieke opvoedvraag.
Zodra ik die informatie van jou heb ontvangen, ga ik voor je aan de slag.
Je ontvangt dan van mij binnen 5 werkdagen* (na je betaling) een persoonlijk en uitgebreid rapport, waarin je 3 adviezen vindt op je opvoedvraag. Deze adviezen zijn praktisch van aard, zodat je weet wat je thuis kunt doen (of juist niet). 

⇒ Dat betekent dus dat je (in totaal) al 
binnen één week een uitgebreid antwoord op je opvoedvraag kunt verwachten.


Goed om te weten:
- Gemiddeld werk ik zo'n 3-5 uur aan één opvoedvraag.
- Deze tijd heb ik niet alleen nodig om het rapport te kunnen schrijven, maar ook om literatuur en achtergrondinformatie op te zoeken en te lezen, zodat ik mijn adviezen aan jou op een goede manier kan onderbouwen.
- Je kunt zelf invloed uitoefenen op de snelheid waarmee je m'n reactie krijgt: hoe sneller jij alle informatie aanlevert, hoe eerder ik aan m'n rapport kan beginnen en naar jou toe kan sturen. 


Kosten
Voor één persoonlijk rapport met een uitgebreid én praktisch antwoord op jouw opvoedvraag betaal je slechts €65,30 (per opvoedvraag én per rapport; excl. 21% BTW). 
Dat is een bedrag van €79,00 incl. 21% BTW.


Eén of meerdere opvoedconsulten per e-mail
Je kunt uiteraard ook meer dan één 'opvoedconsulten per e-mail' aanvragen. Nadat je thuis aan de slag bent gegaan met de informatie uit jouw persoonlijke rapport merk je bijvoorbeeld dat je tegen nieuwe situaties aanloopt of dat je niet goed weet hoe je in een specifieke situatie het beste op je kind kunt reageren. Als je je dan voor een tweede opvoedconsult per e-mail aanmeldt, krijg je ook dan weer uitgebreid feedback op en praktische tips om ook in die situaties op een positieve en constructieve manier op je kind te kunnen reageren, zodat het lastige gedrag verder afneemt. 


Betaling
Op het moment dat ik voldoende informatie over jouw opvoedsituatie heb ontvangen en het rapport kan gaan maken, ontvang je van mij een factuur. In die factuur vind je alle benodigde betalingsgegevens en m'n Algemene Voorwaarden.
Zodra de factuur betaald is, ontvang je van mij binnen 5 werkdagen m'n persoonlijke en uitgebreide rapport, waar jij direct thuis mee aan de slag kunt.

Let op: Mocht je opvoedvraag om een bepaalde reden toch niet geschikt blijken te zijn voor een Opvoedconsult via E-mail, dan geef ik dat zsm aan je door. Dat verneem je uiteraard vooraf aan je betaling.
*: In vakantieperiodes kan Joyce' reactie enkele werkdagen langer duren dan gebruikelijk.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je jouw opvoedvraag graag oplossen en een Opvoedconsult per E-mail aanvragen? 
Stuur me dan een e-mail. Je vindt m'n contactgegevens hier


Heb je nog vragen over m'n Opvoedcoaching via E-mail?
Stel ze me dan gerust! Je mag dan jouw vragen vrijblijvend mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Heb je een uitgebreide opvoedvraag, die je graag met me wil bespreken?
Dat kan! Dan spreken we eerst een intake- / kennismakingsgesprek met elkaar af.
Dat gesprek kan plaatsvinden via Skype of op kantoor van Akse Coaching (Eijsden, NL). 
Neem via e-mail contact met me op om e.e.a. af te spreken. 


Goed om te weten
Alle informatie, die per e-mail uitgewisseld wordt, wordt met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld.
Wil je graag m'n NIEUWSTE waardevolle & praktische OpvoedTips ontvangen?

Helemaal GRATIS én vrijblijvend.

Klik dan hier om er meer over te lezen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +31-6-11107102 | www.aksecoaching.nl